Kao što svako ima dobre, tako ima i loše strane. Tako i svaki znak ima karakteristike kojih bi se najradije odrekao. Ovu su naličja za svaki znak ponaosob.

 

freedigitalphotos.net
freedigitalphotos.net

OVAN

Bahati su i uvek misle da moraju da budu glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, neki fizički nedostatak. Egoisti koji misle samo na sebe.

BIK

Samozadovoljni i ćutljivi, dosadni i nimalo zanimljivi.

BLIZANCI

Glavni ogovarači, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 15 minuta.

RAK

Posesivni, uvrede se ako im niste poželjeli dobro jutro u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

LAV

Arogantni, stalno i uvek podcenjuju, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima, a kao da ih je i briga za druge.

DEVICA

Opsesivno-kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

VAGA

Narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluče da li će naručiti Koka-kolu ili Pepsi, toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Foto: Freepik

ŠKORPIJA

Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju depresiju ne mogu da podnesu, pa moraju da povuku još 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali.

STRELAC

Raspikuća i kockar, uživa da soli pamet, a entuzijazam im je toliki da će njime oživiti mrtve.

JARAC

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, a reč “oprostiti” ne postoji u njihovom rečniku.

VODOLIJA

Vulgarni i nepristojni perverznjaci.

RIBE

Uvek čekaju da ih neko uteši, ne mogu ni u toalet da odu bez tuđe pomoći i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju, pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako stalno u krug.

Pripremila: M. V.