Da li žene imaju predrasude o muškarcima? Znamo li šta oni zaista žele, šta im je u glavi, koliko su iskreni, iako nam takve stvari verovatno nikada otvoreno ne bi rekli… Koliko god da žene imaju iskustva s muškarcima, ipak postoje stvari koje ostanu skrivene. A šta je to što nam naši muškarci retko kada kažu?

 

picjumbo.com
picjumbo.com

Ovo su samo neke od muških “tajni” koje se malo teže otkrivaju.

UMEJU DA IZNENADE

Muškarci zaista znaju da iznenade! Iako žene imaju uvreženo mišljenje o muškarcima, uvek postoje oni koji se izdvajaju. Na osnovu određenih stranih istraživanja, takvih muškaraca i nije baš malo.

PRIJATELJI

Žene i muškarci mogu biti pravi prijatelji. Čak 44 odsto muškaraca u Britaniji je priznalo da ima barem jednu prijateljicu koja ih ne privlači seksualno i o kojoj ne razmišljaju na taj način. Ipak, oni su naveli da im je draže muško društvo, zbog jednostavnijeg odnosa.

EMOCIJE

Prema anketi koju su sproveli Britanci, muškarci barem jednom dnevno govore volim te. Naime, 66 odsto ispitanih pripadnika jačeg pola tvrdi da postoji minimalno jedna osoba kojoj svakog dana kažu ove lepe reči.

STRIPTIZ

Muškarci ne vole baš toliko striptizete, kao što se čini “na prvi pogled”! Čak 37 procenata anketiranih frajera rekli su da nikada ne bi otišli ​​u striptiz klub. Ovakav odgovor je posebno iznenadio žene.

www.freeimages.com
www.freeimages.com

OBNAŽENOST

Pripadnici muškog pola vole golišave žene, ali uglavnom poznate, poput glumica, manekenki, modela… Njih 38 odsto navelo je da bi kliknuli na fotografiju ogoljene slavne ličnosti da je vide na internetu.

KOZMETIKA

Verovale ili ne, postoje muškarci koji redovno posećuju manikira i toga se ne stide. Tako je oko 25 odsto muškaraca istaklo da to radi redovno, a 22 procenta njih priznalo je da je barem jednom prilikom koristilo korektor za prikrivanje bubuljica na licu.

Pripremila: S. Vidović