Siniša Ubović, jedan od najvećih regionalnih stručnjaka iz oblasti ličnog razvoja i jedan od 12 trenera na celom svetu, koji poseduje licencu za obučavanje budućih trenera Heal Your Life® programa baziranog na metodologiji Lujze Hej (Louise L. Hay) održaće dragoceno predavanje, edukaciju, trening, seminar na temu totalne motivacije.

 

Foto: Freepik

Najnovija svetska istraživanja pokazuju da je MOTIVACIJA jedno od polja koje je za savremenog čoveka primarno. Nedostatak energije je nešto što mnogi prepoznaju kao svoju najveću prepreku. Upravo zbog tog nedostatka motivacije i nedovoljno energije na svakodnevnom nivou, ne čudi to što nismo u stanju da ostvarimo željene rezultate, da budemo fokusirani, da pronađemo smisao i da budemo zadovoljni i srećni.

Kroz ova dva neverovatna dana Siniša Ubović će vas upoznati sa primenjljivim veštinama, tehnikama i idejama koje će vas na nov način pokrenuti i inspirisati da sigurno, snažno i sa mnogo više energije, volje i entuzijazma koračate putem svoje izvrnosti!

Na jedan edukativan, zabavan i pre svega praktičan način dobićete znanja koja ćete moći da primenite odmah, kako u poslovnom tako i u privatnom životu!

Sve to su bili i više nego dovoljni razlozi da nastane ovaj sveobuhvatni MOTIVACIONI TRENING, koji se održava jednom godišnje, po ugledu na najbolje, najkavalitetnije i najinspirativnije treninge ovog tipa u svetu.

Uz trening Total Motivation:

potpuno ćete promenite sliku koju imate o sebi i svojim sposobnostima,
otkrićete načine i tehnike da svakodnevno podignete nivo svoje energije i motivacije,
bićete motivisani da ostvarite vrhunske rezultate,
naučićete da motivišite kako sebe tako i one oko vas: kolege, zaposlene, timove, članove porodice,
shvatićete da i te kako možete biti uključeni u svaki segment svog života i to bez prevelikog napora i odricanja,
bićete fokusiraniji na ostvarenje svojih ciljeva,
imaćete više želje i volje da istrajete,
naučićete kako da pokrenete svoju unutrašnju snagu,
bićete podržani na putu do uspeha

Na polju ličnog razvoja i motivacije Siniša Ubović je imao priliku da uči od najvećih ličnosti današnjice kao što su Lujza Hej, Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, Rid Trejsi, Brus Lipton, Karolina Mis, Greg Brejden.

Budite deo ovog neverovatnog događaja i doživite nezaboravno iskustvo koje će vas pokrenuti, osnažiti, motivisati i ispuniti fantastičnom energijom.

TOTAL MOTIVATION trening NIJE namenjen onima koji veruju u uspeh preko noći , kao ni onima koji očekuju da bez truda, uložene energije i posvećenosti ostvare vrhunske rezultate.

TOTAL MOTIVATION trening je namenjen svima koji su spremni da uče, da da ostvare konkretne rezultate i da svoje rezultate podignu na potpuno novi nivo.

To je ono što će svima željnim motivacije biti dostupno samo jednom godišnje. Ovo je sjajna prilika da doživite vrhunsko motivaciono iskustvo uz Sinišu Ubovića, jednog od najvecih stručnjaka i trenera iz ove oblasti. Ako ste zaista spremni da svoj život podignete na potpuno novi nivo, DOBRO DOŠLI na trening Total Motivation.

Izvor: Zdravaiprava