Kada pričamo o ljudima sa lošim i teškim temperamentom, najčešće mislimo na one koji su tvrdoglavi, egoisti i nikada, ama baš nikada ne popuštaju, čak ni kada greše. Nositi se sa njima može postati pravi izazov, zato dobro pazite ako imate partnera sa takvim temperamentom.

 

Foto: Pixabay

Neki muškarci baš ne mogu da se pohvale dobrim temperamentom i blagom naravlju. Jednostavno neki od njih spadaju u grupu alfa mužjaka, predatora… Ima raznih podela a ovo je ona na muškarce sa najgorim temperamentom.

NJih bi bilo najbolje da izbegavate, jer ženama najčešće nisu baš dobro društvo.

Ako ipak ne možete da im odolite, upoznajte se sa njihovim nedostacima.

Blizanci

Blizanci su maheri u laganju i tačno znaju koje reči da upotrebe kako biste im poverovali. Odlični su u flertovanju sa strancima i ovaj talenat je najčešće zaslužan za njihove kratkotrajne ljubavne veze.

Po prirodi su nagli, ne tolerišu laži (iako oni sami lažu), odlaganje bilo kakvih dogovora i bilo kakvo vređanje njihove sujete, čak ni nenamerno.

Ovan

Apsolutno tvrdoglavi. Ako pristanete na život sa muškarcem Ovnom, nemojte da se žalite ako sve bude bilo po njegovom. Pripadnici ovog znaka su često krajnje sebični.

Dosledni su svojim stavovima, čak i kada znaju da greše. A, ako se potrudite da im dokažete drugačije – postaju agresivni. Po prirodi su zlopamtila.

Škorpija

Muškarci rođeni u znaku Škorpije su veoma lako uvredljivi. Postaju defanzivni čak i kada za tim nema potrebe.

Smatraju da iza svakog komentara i kritike stoji ljubomora prema njima, a veoma teško zaboravljaju i opraštaju. Po prirodi su osvetoljubivi do krajnjih granica.

 

Izvor: Crno belo