Želja da njeno lice ujutru uvek izgleda sveže i odmorno pravi je izazov za savremenu ženu, koja je stalno u pokretu. Uslov za ostvarenje tog cilja je dobar san, a intenzivna noćna nega najbolji saveznik, koji će doprineti da sa još većim samopouzdanjem zakorači u novi dan.

 

Foto: Eucerin

Inspirisan dermatološkim tretmanima: injekcijama hijalurona za efekat popunjavanja bora i pilingom AHA kiselinama koji stimulišu regeneraciju kože, Eucerin nudi potpuno novo rešenje za svež i podmlađen izgled vaše kože – Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intezivni Serum.

Inovativno pakovanje Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma sastoji se od dve odvojene komore, koje sadrže različite formulacije.

Laganim pritiskom na pumpicu, njihovi sadržaji se kombinuju kako bi koži pružili višestruki antiage efekat – obnavljanje teksture, intenzivnu hidrataciju i popunjavanje čak i dubokih bora.

Kremasta emulzija, koja se nalazi u beloj komori sadrži efikasni AHA kompleks i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja, čime se poboljšava tekstura kože i podstiče njena regeneracija, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u slojevima kože gde duboke bore nastaju.

Foto: Eucerin

Transparentni, osvežavajući gel-serum u srebrnoj komor, kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja, prodire u dublje slojeve kože gde duboke bore nastaju i efikasno ih popunjava.

Za dobar san pred odlazak na spavanje priuštite sebi rituale koji će omogućiti da regenerativni proces tokom noći nesmetano teče:

-Tuširajte se mlakom vodom kako biste oslobodili telo stresa nakupljenog tokom dana
-Ispijanjem toplog napitka pred spavanje obezbedite telu hidrataciju neophodnu za uravnotežen rad organizma
-Čitanje knjige, meditacija ili nekoliko joga vežbi pomoći će da se opustite i lakše utonete u san.

Foto: Eucerin

Dokazana efikasnost

Kliničke i dermatološke studije potvrdile su dobru podnošljivost Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma kod svih tipova kože.

Dokazale su i značajne efekte dvostruke formulacije ovog preparata na izgled kože uključujući:

-Poboljšanje teksture i stimulisanje regeneracije kože
-Popunjavanje čak i dubokih bora
-Intenzivnu hidrataciju

Izvor: Zdravaiprava