Svakome je potreban deo prostora u kući ili stanu koji će biti uređen za školske ili poslovne potrebe. Ujedno, to je i mesto gde biste pored dnevnih obaveza kreirali i planove za neke buduće projekte, putovanja, druženja, jednostavno, vaše mesto za razmišljanje.

 

U potrazi za idealnim rešenjem, odnosno, kako najbolje urediti prostor koji će postati mala kućna kancelarija, saveti dizajnera enterijera Forma Ideale mogu vam biti od velike pomoći.

U zavisnosti od toga koliko prostora imate u domu, trebalo bi, pre svega, da usmerite pažnju na manje komade nameštaja, po mogućnosti što funkcionalnije i svetlih boja. Savet je da celokupan radni ambijent bude u svetlijim tonovima počev od zidova, komada nameštaja, do same dekoracije, jer otvaraju prostor i daju efekat čistoće i lakoće. Izbor bi mogao da bude kompjuter sto LIBER ili kombinacija kompjuter stola REY i otvorene police MAURO u beloj boji.

Idealno rešenje za studentske garsonjere, kao i za male zasebne celine u većim stambenim prostorima je kombinacija kompjuter stola CT 1720 sa malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformiše u udoban ležaj.

Većoj funkcionalnosti prostora doprineće zidne police pogodne za dodatno odlaganje, kao što je zidna polica MADRANO, dok će buđenje neophodne inspiracije omogućiti koloritni detalji, kao i sobne biljke.

Uz pažljivo odabrane komade nameštaja potrebno je i redovno provetravati prostor, ali i stvoriti mogućnost za što više svetlosti, koji će zajedno pokrenuti vašu stvaralačku energiju i kreativnost za razmišljanje, zaključuju iz Forma Ideale.

Životni prostor je deo vađše ličnosti, zato bez imalo zadrške unesite lični pečat, neka vaš dom ocrtava sve što vi jeste i neka bude kutak u kome ćete se uvek osećati prijatno, udobno i kao na mestu odakle crpite svoju energiju.

Izvor: Zdravaiprava