Pripadnice ova tri znaka Zodijaka vole mlađe muškarce. Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Za pripadnice ova tri znaka mlađe je, uvek i slađe.

 

Foto: Pixabay

Ovan

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano.

One vole i da su dominantne u odnosu, kao prvi znak Zodijaka. Zato im i ne prijaju alfa mužjaci, stariji i iskusniji. Mlađe muškarce one biraju skoro po pravilu i u tom odnosu uživaju.

Bik

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. Skoro najjače od svih znakova Zodijaka.

U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađe muškarce doživljavaju kao idealan izbor.

Žena u znaku Bika jednostavno nije otključana za ceo svet koji je okružuje.

Strastvena i uvek nežna, žena Bik će svojom zavodljivošću razmaziti svog partnera i u spavaćoj sobi i van nje. Ona će uvek izdvojiti posebno vreme za udvaranje.

Rak

Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla.

Izvor: Superžena