Beograd će u subotu 21. maja 2016. godine biti domaćin drugog Wellness & Spa Festa, koji će se održati na platou ispred “UŠĆE Shopping Centra” sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa u znaku promocije wellness & spa industrije i zdravstvenog turizma.

 

graphicstock
graphicstock

Fokus na afirmaciji zdravih životnih stilova i inspiraciji na promene koje doprinose zdravlju i sreći ljudi svih životnih doba, čini ovaj festival, u organizaciji Redakcije časopisa “Turistički svet” i Wellness akademije “Peđa Filipović” – jednim od najatraktivnijih događaja u prestonici.

Ovog drugog puta po redu festival se održava pod sloganom “Budi srećan”, a svi sadržaji za posetioce su besplatni.

Tako će gosti imati priliku da zajednički vežbaju sa profesionalnim trenerima, probaće besplatne tretmane i moćiće da obave konsultacije sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajt motiv zdravlje.

Tokom Festivala biće održane promocije “beauty” programa, a na centralnoj bini biće održan džez koncert beogradskih saksofonista.

 

I ovog puta, Wellness & Spa Fest imaće svoju humanu misiju – borbu protiv dijabetesa. Naime, posetioci festivala imaće mogućnost da budu uključeni u sve programske segmente, aktivacije, igre, kratka predavanja, razgovore sa stručnjacima raznih specijalnosti, vežbe, mogućnost da se proveri šećer u krvi, degustira zdrava hrana…

Pripremila: Mariota Vlaisavljević