Naše telo ima veću svesnost od nas samih, ono percipira, zna i biva, bolje i više nego mi sami. Šta je ono što naše telo želi da znamo? Otkrijte svoje sposobnosti na radionici “SVE (T) je u vašim rukama! Kućna apoteka Energetskih Procesa”.

 

 

graphicstock
graphicstock

Na ovom predavanju dobićete informacije kako energetske tehnike mogu da vam pomognu u svakodnevnim situacijama, kada vas boli glava ili kada vas hvata virus, kada ste slomljeni i nemate snage, kada ne možete da svarite hranu ili se opečete. Predavanje vodi Jelena Milanović, Sertifikovani Access Body Process Facilitator.

Kada sebi priznamo da imamo mogućnost da pokrenemo procese na telu, tako što samo položimo ruke, otključavamo magiju svoga bića da se samoisceljuje i da promeni sve što ne funkcioniše kako treba.

Access telesni procesi su jednostavni i svako može da nauči da ih radi i pokreće na svom ili telu nekog drugog.

Telo nam svakodnevno govori da je sposobno da bude magično … da je sposobno da regeneriše samo sebe i da generiše potuno drugačiji sistem funkcionisanja.

Videćete kako deluju energetski tretmani na licu mesta i probati da ih sami radite, upoznaćete se sa divnim telesnim procesima Access-a koji će postati vaša mala ručna apoteka.

Radionica će biti održana u Holističkoj akademiji Maje Popov(Carigradska 28). Ulaz je besplatan, a svi zainteresovani mogu da se prijave na mejl izaberisebe@gmail.com.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević