Uspešne žene su imale svoje trikove… Ali, zapravo i lekcije kojima su dostigle ciljeve koji su ih svrstali u klub uspešnih. Ovo su neke pouke koje smo izdvojili za vas.

 

Foto: Picjumbo

“Uvek verujte u sebe, jer ako ne verujete, ko će verovati?” (Merilin Monro)

Budite sigurni u sebe. Znajte svoju vrednost. I zapamtite da ste jedinstveni. Svako od nas ima veliki potencijal i ako ga razvijamo, možemo dostići bilo koju visinu. Najvažnije je verovati u svoju snagu.

“Da se ​​obuzdate kada se osećate uvređeno i ne pravite scene kada boli – to je idealna žena” (Koko Šanel)

Ljudi (a posebno muškarci) mrze histeriju. Jeste li povređeni? Ne pravite skandale. Uzmite pauzu i mirno objasnite šta vas je povredilo. Zapamtite da vas neće bolje čuti ako vičete ili lomite posuđe. Budite mudriji.

“Žena je slika, stil i životni standard čoveka” (Sofija Loren)

U vezi, žena treba da bude glavni motivator muškarca. Podržite svog životnog partnera u svim njegovim naporima. Udobnost vašeg sigurnog utočišta, svakodnevne brige i vere direktno utiču na raspoloženje čoveka, njegov razvoj i uspeh.

“Kuća bi trebala biti središte, ali ne i granica sveta žena” (Margaret Tačer)

Žena nije samo čuvar ognjišta. I dom i porodica nisu vaš jedini cilj. Ne zaboravite na karijeru, prijateljice, hobije i samorazvoj. I nemojte odustati od onoga što je važan deo vašeg života (bilo da se radi o hobiju ili karijeri), čak i ako partner insistira na tome.

“Starost nije prepreka da budete lepi i seksi” (Monika Beluči)

Budite najbolja verzija sebe. Bićete tako sigurno u klubu uspešnih. Vodite računa o sebi, uživajte, bavite se sportom, vodite zdrav način života, ne zaboravite na ženske radosti. Žena treba da bude kao vino – tokom godina, samo bolje.

Izvor: Ženski magazin