Kako da vaš dan na plaži traje duže, a da vi i vaša porodica budete bezbrižni? Pored UV zraka, tokom boravka na suncu na našu kožu nepovoljno utiču i dodatni spoljašnji činioci – so, hlorisana voda i pesak.

 

pixabay.com

Vichy ide korak dalje i predlaže efikasnu zaštitu prilagođenu stvarnim potrebama i navikama tokom boravka na suncu. Zahvaljujući novoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje suncu, Vichy je razvio novo Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+ i Ideal Soleil dečji sprej protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+.

Novitet u istoimenoj liniji je i Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30, proizvod trostruke efikasnosti koji štiti kožu tako što sprečava nepravilnosti, neutrališe masni sjaj i koriguje fleke i pore.

ANTI-SAND TEHNOLOGIJA

Da li ste znali da na plaži trljanjem peska o kožu uklanjamo sloj zaštitne kreme i time smanjujemo njenu efikasnost? Upravo iz tog razloga, Vichy je odlučio da razvije teksturu kojom će se sprečiti lepljenje peska na kožu, a istovremeno zadržati efikasnost zaštite od sunca. Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 + pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, a da koža pritom ne bude lepljiva i vlažna.

Zbog toga je inovativna i vodootporna anti-sand formulacija u ovom mleku prikladna za sve aktivnosti na plaži. Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska obogaćeno je i mineralizovanom termalnom vodom Vichy, koja umanjuje svrab i umirujuće deluje na iritacije nastale kontaktom između peska i kože.

Vichy Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+
Vichy Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30

VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA ZA DECU NA PLAŽI

Uzimajući u obzir činjenicu da se mališani najradije igraju u pesku i tamo provode najviše vremena, anti-sand inovacija primenjena je i u Ideal Soleil dečijem spreju protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+. Kako bi zaštita osetljive dečije kože bila što jednostavnija, Vichy je osmislio praktičan raspršivač koji optimalno i ravnomerno raspršuje zaštitni faktor na dečiju kožu poput nežne maglice. Dermatološki je testiran i prikladan za dečiju kožu. Ne sadrži parfeme dok mineralizovana termalna voda Vichy smanjuje crvenilo i osećaj svraba.

ZAŠTITA OD SUNCA KAKVU LICE MOŽE SAMO POŽELETI 

Zaštita kože lica podjednako je bitna kao i zaštita kože ostatka tela. Budući da nam je lice prvo na „udaru“ sunčevih zraka, upravo je ono najosetljivije područje. Zato je Vichy osmislio novo korektivno rešenje za kožu sklonu nepravilnostima Ideal Soleil matirajuću korektivnu nega protiv nepravilnosti SPF 30. Reč je o zaštitnoj kremi sa trostrukim efektom: štiti od nastajanja akni i nepravilnosti, smanjuje prekomerni sjaj do 9 sati od nanošenja i koriguje fleke i pore. Za svež i mat efekat na koži odgovoran je sebustop kompleks.

Pripremila: S. G.