Ove sezone tamni komadi nameštaja se vraćaju na velika vrata kada je u pitanju uređenje enterijera, i dok smo do sada voleli da prostorije uvek oplemenimo manjim crnim detaljima, sada je pravo vreme da se ohrabrite. Crna je pravi izazov da je unesete u dom i tako vam ova boja postane glavna inspiracija u uređenju doma.

 

Kada je u pitanju elegancija, poznato je da je crna potpuni pogodak.

Bilo da je u pitanju moda, tehnika ili auto industrija, primerci u crnoj boji su klasici koji odišu dozom luksuza i glamura. Stoga su dizajneri Forma Ideale odabrali savršene elemente koji će na pravi način uneti eleganciju crne boje u vaš dom.

Ako želite upečatljiv komad nameštaja, koji će svojom elegancijom i luksuzom oplemeniti vaš životni prostor, idealno rešenje je sistem elemenata TOSCANA. Sa kombinacijom zlatnog hrasta i crne mat folije, uz uvek neophodan prostor za odlaganje, Toskana sa sobom nosi i notu savremenosti i rustičnosti.

Za one koji su spremni da eksperimentišu sa novim trendovima i žele da poseduju komad nameštaja koji će u svakom domu biti omiljeno mesto za odmaranje,  ugaona garniture ZITA F biće pravo rešenje. Zbog svoje neobiče boje savršeno pasuje crnim elementima, poput kolekcije TOSCANA ili pak tamnog zida ili tapete, koji postaju sve popularniji u enterijeru.

Metalni detalji u vidu dekoracije su više nego poželjni pri uređenju ovakvog enterijera, bilo da su u pitanju jenostavni geometrijski oblici ili zakrivljene linije. Drveni detalji uneće neophodnu toplinu, dok će dekorativne biljke dodatno oplemeniti vaš enterijer i dati mu neophodnu svežinu.

 

Izvor: Zdravaiprava