Dok provodite više vremena u domu primećujete da mnogo toga treba da se premesti, popravi, zameni. Zapravo je pravi trenutak da počnete sa preuređem kako bi osveželi prostor i uneli novu energiju u vaš životni prostor. Da li ste razmišljali o novinama u vašem domu?

 

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju da shodno načinu življenja i mogućnostima opredelite se za manje ili veće izmene u domu, kombinujući komade nameštaja nastale prema poslednjim svetskim trendovima kao i praćenju zahteva kupaca.

Kupce modernog životnog stila i zahteva sigurno će zadovoljiti funkcionalnost i estetski momenat kuhinje CLAUDIA 200 (1) zajedno sa trpezarijskim stolom TOLEDO(2) i moderno dizajniranim stolicama NF-901A(3).

Vrlo istančan ukus imaju oni koji vole kombinaciju metala i stakla ili površinu sa visokim sjajem, posebno u trpezarijskom delu poput  trpezarijskog stola F-999(4), koji se odlično kombinuje sa kuhinjama koje imaju elemente visećih delova sa frontovima od tamnog stakla ili su obloženi folijama sa visokim sjajem.

Za one koji bi da izbegnu visoki sjaj i verni su ljubitelji skandinavskog stila u uređenju životnog prostora, ali i za one koji bi da se oprobaju u izboru kuhinje geometrijski pravilnih linija, svetlih tonova dekora drveta, ili bele boje sa naglašenom teksturom drveta, dizajneri Forma Ideale predlažu kuhinju KENT(5).

Frontovi urađeni sa velikom preciznošću, daju poseban stilski pečat ambijentu, a unutrašnje podele obezbeđuju dovoljno prostora i dobru organizaciju.

Odgovarajući trpezarijski sto OSCAR TS 160×90(6) idealno se slaže uz ovaj stil i pogodan je za sve one koji često, ili s vremena na vreme, vole društvo za vreme obroka u svom domu.

Mogućnost proširivanja radne površine, koju poseduje ovaj sto, daje mogućnost da uvek dodate stolicu ili dve i budete dobri domaćini za goste.

Tradicionalisti biće oduševljeni činjenicom da se ugaona klupa vratila u novom ruhu, savršeno uklopljena u moderan trpezarijski ambijent poput trpezarijskog seta VIKTORIJA(7),  koji se može smatrati izuzetno funkcionalnim rešenjem, tradicionalnog karaktera, za savremene domove.

Izvor: Zdravaiprava