Na terasi, u parku, u sopstvenom dvorištu ili ulici imajte na umu da je za pozitivne efekte sunca na naš organizam dovoljno 15 minuta – ali uz adekvatnu zaštitu. U susret suncu Eucerin poklanja pravu negu.

 

Preparati iz unapređene Eucerin® linije za zaštitu od sunca pružiće vašoj koži svu neophodnu negu i pouzdanu i efikasnu zaštitu od svih negativnih efekata sunčevog zračenja, uključujući fotostarenje, tj. prevremeno starenje.

Napredna spektralna tehnologija u osnovi formulacije preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca kombinuju fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Pored toga, zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, ovi preparati prilagođeni su individualnim potrebama vaše kože.

  • Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno pruža i zaštitu od prevremenog starenja izazvanim sunčevim zračenjem, umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50.
  • Ako vam više odgovara da preparat za zaštitu od sunca koji, pored svega toga, i ujednačava ten, izaberite Eucerin® Anti-Age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ u svetlijoj ili tamnijoj nijansi, koja se uklapa uz vaš ton kože.
  • Vidite borbu protiv hiperpigmentacija? Uz redovnu upotrebu Eucerin®Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+, vaša koža biće pouzdano zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja, uključujući fotostarenje, hipepigmentacije će biti sve manje vidljive, a opasnost da se vrate ili pojave nove, sve manja.
  • Za masnu kožu idealan izbor je preparat koji ima laganu teksturu i sadrži sebum regulatornu tehnologiju, Eucerin®Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 ili 50+, zaštitiće vašu kožu od negativnih efekata sunca i istovremeno učiniti da vaša koža izgleda matirano i baršunasto, bez neželjenog sjaja.

 

NOVO IZ EUCERINA

Od ovog leta svakodnevna zaštita od sunca za telo, koja nije neophodna samo na plaži, postaje još udobnija.

Novi Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, pruža visoko efikasnu i pouzdanu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, ali bez lepljivog traga na koži.

Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente u teksturi koja se lako nanosi.

Samo par trenutaka nakon toga koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

 

 

Izvor: Zdravaiprava