Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću pa čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstveni boljitak, iskoristiće je bez obzira na sve. Ovi znakovi nikada vas neće dovoljno ceniti u vezi.

 

Foto: Freepik

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna harizma.

Vrlo su svesni i realni, no uprkos posledicama, učiniće sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvek na prvom mestu i neretko će vam pokazati kako se smatraju vrednijima od vas.

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna najsklonije su prevarama.

Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu da čine šta god žele bez obzira na vaše gledište situacije.

Škorpija

Škorpije su vrlo direkte osobe, što često zna da povredi njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikada postojali. Oni su znakovi koji gotovo nikad ne cene dovoljno druge.

S druge strane samo ova 4 horoskoska znaka ostaju zauvek sa onim koga vole:

Rak

Sposoban je da čitav život voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osećanja su trajna i postojana pa mu nije lako da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onoga koga vole.

Ribe

Njena osećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga kuje u zvezde uvek će joj biti u duši, pa i ako je u srećnoj vezi sa nekim drugim.

Bik

Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon “švrljanju” sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presretan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvek teži.

Jarac

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočarenja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega ceni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vek trajanja.

Izvor: Index.hr