Jedite med svakog dana, ujutru i uveče, i ubrzaćete metabolizam. To automatski znači i da ćete izgubiti nekoliko kilograma.

 

graphicstock
graphicstock

Pored meda, koji je odličan za jačanje vašeg imuniteta, u ovoj nameri pomoći će vam i limun. Ovakav režim ishrane ne zahteva od vas preterana odricanja, a pokazao se kao veoma uspešan za skidanje kilograma.

Sve što je potrebno je da u šolju tople vode nacedite malo limuna i dodate jednu ili dve kašike pčelinjeg proizvoda. Važna napomena je da ovim napitkom započinjete i završavate svaki dan, znači – jedite med redovno.

NEMA GLADOVANJA

Med je namirnica već poznata po tome što jača imunitet i poboljšava koncentraciju, a može da pomogne i u gubljenju suvišnih kilograma. Dijeta bazirana na korišćenju meda ne podrazumeva gladovanje i veliko odricanje, a za samo nedelju dana možete oslabiti i do tri kilograma.

Kako biste uspeli u ovom cilju, neophodno je da dan započnete i završite ovim pićem. U šolju tople vode nacedite malo limuna i dodajte jednu ili dve kašike meda. Ovaj napitak pijte ujutru pre doručka i uveče 30 minuta pre odlaska na spavanje. Na ovaj način ubrzaćete metabolizam i smanjiti potrebu za šećerom tokom dana.

MOŽETE JESTI I KOLAČE

Za vreme dijete preporučuje se uzimanje integralnog hleba, testenina i pirinča, jer su oni bogati vlaknima, organizam ih lakše vari, a osećaj sitosti duže traje.

Da biste brže smršali neophodno je da iz jelovnika izbacite krompir u svim varijantama, pohovanu hranu, kao i masno meso. Jedna od prednosti ove dijete je to što ne morate da se odreknete kolača sve dok umesto belog šećera u njih stavljate med, i dok ne preterujete u njihovom jelu.

Pripremila: S. G.