Deca su ogledalo svojih roditelja. Zato je važno da budemo svestan i savestan roditelj. Iako to nije lak zadatak, uvek postoji način da budemo sigurni da radimo pravu stvar za svoj dete. Kako pomoći detetu da stekne samopouzdanje, pitanje je koje muči većinu roditelja.

 

 

Foto: Freepik

Milica Stoiljković kaže za portal “Zdrava i prava” kaže da je odabrala ovu temu predavanja zato što je to pitanje koje joj roditelji najčešće postavljaju.

“Istovremeno, i odrasli često imaju sličnu dilemu, kada promišljaju o sebi. Zato ćemo na predavanju govoriti o svim važnim elementima samopouzdanja, šta jeste, a šta nije sapomouzdanje, kakve veze ima naše samopouzdanje sa samopouzdanjem našeg deteta, šta su ometači, a šta pokretači samopouzdanja, a naučićete i kako jednostavno da pokrenete saomopouzdanje kod svog deteta”, kaže  naša sagovornica.

Prema njenim rečima predavanje je namenjeno roditeljima dece svih uzrasta, jer je samopouzdanje tema koja pripada svim uzrastima.

“Predavanje će vam pomoći da osvestite – nivo svog samopozdanja i stvaran nivo samopozdanja vašeg deteta. Dobićete konkretne smernice i predloge kako da gradite i negujete samopouzdanje svog deteta. Umesto teorije i opštih mesta, bavićemo se stvarnim životnim temama i svakodnevnim roditeljskim dilemama. Oživećemo radost roditeljstva”, zaključila je Milica.

SVESNO RODITELJSTVO

Naučićete kako da radom na sebi budete najbolji roditelj svom detetu i dozvolite mu da neguje svoju pravu prirodu, na koju ćete i vi kao roditelj i ono samo biti ponosni.

Milica Stoiljković, foto: privatna arhiva

PRAKTIČNO ZNANJE

Dobićete praktično znanje, koje možete primeniti uvek, bez obzira na uzrast deteta, zahvaljujući kome ćete se i vi i dete osećati dobro u svojoj koži i negovati sjajan odnos.

UŠTEDA VREMENA

Termin predavanja je kreiran tako, da je usklađen sa roditeljskim obavezama. Vaše prisustvo će biti i vaše ulaganje u veće samopouzdanje vašeg deteta, za šta vredi pronaći vreme.

Predavanje za roditelje: Kako pomoći detetu da stekne samopouzdanje će biti održano u utorak, 12. novembra od 18.30 – 20.30h, u Centru za lični razvoj LEPO MI JE.

 

Izvor: Zdravaiprava