Negovana i lepa kosa je zaštitni znak poznatog glumačko-bračnog para Tamare Dragičević i Petra Benčine. Dok nestrpljivo čekamo da ih gledamo zajedno na velikom platnu, možemo ih videti kao zaštitna lica brenda Dercos, koji je namenjen nezi kose žena i muškaraca.

 

Ovaj talentovani glumački duo po prvi put je udružio snage za potrebe kampanje nekog beauty brenda, što ne treba da čudi, budući da je oboma upravo kosa jedan od aduta. Uz najvažniju životnu ulogu, uloge roditelja, Tamara i Petar uspešno grade i svoje profesionalne karijere. Pored brojnih filmskih ostvarenja i uloga u pozorištu, Tamara je javnosti posebno postala draga igrajući Nadicu u jednoj od najgledanijih domaćih serija „Vojna akademija“.

Za njom ne zaostaje ni Petar, koji uz stalno angažovanje u Beogradskom dramskom pozorištu i kao asistent na Fakultetu dramskih umetnosti, uspeva da gradi i karijeru na malim ekranima, pa nas je sve do suza nasmejao u ulozi Čombeta u seriji „Komšije“.

Zbog profesije kojom se bave, njihova kosa je često izložena različitim preparatima i promenama koje joj posebno štete, pa im je prioritet da joj pruže kvalitetnu i pouzdanu negu.

„Zbog snimanja i stalnog angažmana u pozorištu primorana sam da kosu tretiram figarima i peglama, kao i proizvodima za oblikovanje. Kao i kod većine žena, moja kosa je zimi suvlja, dok u jesen više opada, zbog čega je Dercos Densi Solutions za jačanje i masu kose najbolja stvar, čak i za moju već gustu kosu, jer smanjuje lomljenje, opadanje i pojačava folikul dlake dajući joj sjajan oblik i elastičnost“, navela je poznata glumica razloge zašto joj se posebno dopala ova linija koja kosi vraća gustinu i jačinu.

Tamara se osvrnula i na najdrastičniju promenu frizure koju je za potrebe nekog filma bila primorana da uradi – prilikom snimanja filma „Bićemo prvaci sveta“, tada dugu kosu skratila je na paž.

Sa druge strane, jedan od najangažovanijih pozorišnih glumaca, Petar Benčina, navodi da za sada zbog uloge nije bio u prilici da drastično menja izgled kose.

On je, takođe, dodao da mu je drago što nega kose i problemi koje muškarci mogu da imaju sa kosom nisu više tabu tema kao ranije i istakao je da je jedina razlika u njegovoj trenutnoj rutini nege kose u odnosu na period kada je bio mlađi to što sada zna da „nije svejedno koje preparate koristiš“ – „Dercos Micro Peel je sjajan. Prija mi jer čisti i umiruje kožu glave, ali imam osećaj i da jača kosu. To mi je važno jer često stavljam gel i preparate za učvršćivanje kose koji isušuju teme i maste kosu“.

U duhu aktuelne kampanje, bračni par Dragičević – Benčina ostao je saglasan da samo oni koji ne pristaju na kompromise, biraju upravo Dercos za negu svoje kose.

Promo tekst