Saznajte i odaberite frizuru u skladu sa tim da li ste elegantni Bik, konzervativna Devica, šik Vaga, pomodna Riba ili neki drugi horoskopski znak.

 

pixabay.com
pixabay.com

OVAN

Ovnovi imaju gustu kosu, debele vlasi i često velike kovrdže. Vole izražajne boje, nijanse koje su dramatičnije od uobičajenih nijansi, a ljubitelji su i neprirodnih boja. Znaju da budu nepraktični i često završe s frizurom koja nije prikladna njihovom tipu kose.

Savet: Neka vaš glavni adut budu kovrdže. Negujte ih i igrajte se njima pomoću različitih stilova frizura.

BIK

Praktični i elegantni Bikovi vole tradicionalne ženstvene boje i frizure. Njihova idealna frizura za dan je strogo i uredno ošišana kosa koja će dobro izgledati i kada je malo neuredna. Za veče izaberu više napadne frizure tako da kosu suše fenom s glavom prema dole.

Savet: Svakako objasnite frizeru kakvu frizuru želite kako biste dobili upravu onakav stajling kose kakav vam najbolje odgovara.

BLIZANCI

Obožavaju neobično ošišane frizure i vole da često menjaju frizuru i da listaju modne časopise i kopiraju stajling omiljenih slavnih osoba.

Savet: Ove jeseni odlučite se za jedinstvenu boju kose po kojoj ćete biti prepoznatljivi.

RAK

Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene stilove. Duga i ravna ili kosa s mekim uvojcima najdraža im je frizura, a odlično im stoji i klasični “konjski” rep s nekoliko pramenova koji vise sa strane.

Savet: Rakovi ne vole promene, ali odvažite se i probajte neku sasvim drugačiju frizuru.