Ako vam se učini da vam stan ili kuća izgledaju previše jednolično, dizajneri Forma Ideale imaju idealan predlog za osveženje vaše dnevne sobe. Uz par premeštanja i drugačije postavke nameštaja, sigurno da će vaš dnevni boravak poprimiti bolji izgled. Osvežite dnevnu sobu po savetu dizajnera ovog proleća.

 

Posle napornog dana, potrebno vam je mesto za opuštanje sa vama dragim osobama. Dnevni boravak je oduvek predstavljao mesto okupljanja ukućana. Iz tog razloga dnevna soba treba da odiše ugodnošću i toplinom.

Ako se, pak, odlučite za neke novitete, tim Forma Ideale pažljivo je osmislio komade koji će upotpuniti vaš dom. Za one koji ne vole rogobatan nameštaj koji previše opterećuje dnevni boravak, regal SIENNA može biti pravi izbor. Karakteriše ga jednostavan i otmen dizajn i laka uklopivost sa drugim nameštajem u prostoru. Sastoji se TV police sa otvorenim delom, zidne i podne vitrine poluzastakljenih frontova i zidne police, pa samim tim predstavlja odlično rešenje za odlaganje najrazličitijih predmeta koji su u svakodnevnoj upotrebi i dekoracija koje se obično nalaze u dnevnim sobama.

Ukoliko ste ljubitelj kontrasta, vašu dnevnu sobu možete osvežiti foteljom NEW YORK u nekoj upečatljivoj boji koja odgovara našem senzibilitetu. Udobnost za interesantne razgovore je zagarantovana!

Ako želite neku promenu, razmislite o postavljanju rasvete koja može dodatno oplemeniti prostor i smanjiti potrebu za dekorativnim predmetima. Ne zaboravite da vaša dnevna soba može drugačije izgledati i uz novi KLUB STO М21 manjih dimenzija koji će idealno uklopiti između nameštaja.

Odlučite se već danas za promenu u vašem dnevnom boravku i dodatno oplemenite prostor u kojem boravite po savetu dizajnera.

 

Izvor: Zdravaiprava.com