Ovan se pali na zgodno telo, Bik na seks, a Blizance uzbuđuje vaš mozak. Otkrijte koje su tajne zavođenja i šta nikako neće ostaviti ravnodušnim određeni znak zodijaka.

 

graphicstock
graphicstock

OVAN

Ovan voli lepo i zgodno telo. Zato je najbolje da mu odmah pokažete najbolji deo vašeg tela. Nije bitno da li su u pitanju grudi, zadnjica, duge noge, široka ramena ili savršen lakat. Važno je da je njemu vaše telo zgodno i privlačno…

BIK

Ako želite da uzbudite Bika, potrebno je samo da sa njim imate što je više moguće seksa. Kada toga nema, obasipajte ga poklonima. Frontalni napad seksom i poklonima učiniće da Biku klecaju noge.

BLIZANCI

Siguran način da uzburkate krv ovom znaku jeste da mu stimulišete mozak. Najbolje je da Blizance vodite na neko predavanje, diskutujete o nekom filmu ili im preporučite knjigu. Njihov mozak će vas toliko voleti da pantalone neće imati nikakave šanse.

RAK

Moć je definitivno nešto što će skrenuti pažnju Rakovima. Ali ako baš želite da ga dovedete do ludila, nežno pređite rukama preko njegove ruke ili noge. To će mu pomutiti mozak i ostaviti ga bez daha.

LAV

Odnosite se prema Lavu kao prema pravom kralju džungle i sav otpor će biti čudan. Lavove uzbuđuju komplimenti i pažnja, i zašto im to ne biste pružili? Oni su najgotivnije osobe na planeti.

DEVICA

Device vole kontrolu više i od keve i ćaleta. Kako biste ih potpuno uspalili, pokorite se svakom njihovom hiru. One najviše na svetu žele da shvatite koliko lak život može biti ako pratite pravila koje su postavile.

graphicstock
graphicstock

VAGA

Vaga je romantična. Ona voli klišee kao što su cveće, vino, bombonjere i iznenadne večere za dvoje. Ovi klišei postoje sa razlogom, a ako je to ono što će je uzbuditi, koga briga ako su izlizani.

ŠKORPIJA

Pošaljite Škorpiji neku misterioznu poruku i tražite od nje da nešto uradi i biće najsrećnija na svetu jer je ideja da radi nešto tajno i uzbudljivo neverovatno pali.

STRELAC

Ako je vaša misija zavođenje Strelca, odvedite ga negde napolje – na kamping. Ništa kao priroda neće toliko učiniti ovaj znak podložnim vašim nevaljalim idejama.

JARAC

Jarčevi vole staromodne fantazije. Dozvolite im da budu dostavljači pice koji vam uručuju paket do kućnog praga. Oni su prilično tradicionalni tako da im nije potrebno nešto nečuveno kako bi im se ubrzao puls.

VODOLIJA

Vodolije su malo na svoju ruku i zato ih volimo. Ništa im neće ugrejati srce (i genitalije) kao izraz neverovatnog uzbuđenja koji ćete na licu napraviti kada vam pokaže svoju kolekciju moljaca.

RIBE

Ribe vole tela. Priredite sebi pedikir i ponosno im pokažite svoja stopala. Verujte nam, biće vaše zauvek.

Izvor: www.24sata.rs