Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, kojim su navodno na hiljade ljudi izlečeni od raka. Pogledajte sastojke za ovaj čudesni recept.

 

close up of garlic and citron
GraphicStock

– Ovaj recept je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče – rekao je u svojim predavanjima profesor Mermerski.

Tajna je u tome što ovaj recept čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar.

Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

 

RECEPT PROFESORA HRISTA MERMERSKOG

POTREBNO JE

  • 15 svežih, zdravih limunova
  • 12 glavica svežeg belog luka
  • 1 kg domaćeg meda
  • 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica)
  •  400 g svežih oraha.

* Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

U posudi ostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

PRIPREMA

Beli luk za prehladu
GraphicStock

Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmešati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

PRIMENA

Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako je koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka dva sata.

Profesor Mermerski kaže da ovaj recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

– Ovaj recept sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda, koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti, istakao je doktor.

Pripremila: Lidija Bratun