Šta će vam doneti narednih mesec dana, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u mesečnom horoskopu. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmeh, uz njega je sve lakše. Ova 3 znaka neka se spreme za veliki gubitak, a ovaj će imati najboljih 30 dana ove godine.

 

Foto: Freepik

MESEČNI HOROSKOP OVAN

Posao

Šta god da uradite, prvih osam dana septembra imaćete osećaj da vam ništa ne ide od ruke iako ste tokom godine imali dosta sreće. Osmog dana u mesecu bolje je i da ne preduzimate nikakve rizične poslove. Nakon toga sledi opuštajućih deset dana kada će vam konačno neke stvari krenuti od ruke. Do kraja meseca imaćete prilike da popravite sve što se tokom nepovoljnog perioda pokvarilo.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, najnepovoljniji prvi dani meseca ujedno će biti i najerotičniji. Pošto je vaše lice i ponašanje odraz vašeg raspoloženja, kako se stvari budu popravljale poslovno, tako će i ljubavni zanos polako prelaziti iz erotike u romantiku koja će kulminirati početkom doba vladavine Vage.

Zdravlje

Moguće smetnje i tegobe, čuvajte se lomova.

MESEČNI HOROSKOP BIK

Posao

Za sada možete da budete blago optimistični, jer se nameštaju okolnosti da do sredine meseca ostvarite određeni, ne preveliki, ali svakako kvalitetan dobitak. Ipak, za ovaj dobitak morate da se potrudite, budite mudri i promišljeni. Od 15. septembra prilike pomalo padaju u drugi plan, zato utoliko bolje iskoristite prvu polovinu meseca.

Ljubav

Vi ste u idiličnom odnosu s voljenom osobom. Oni slobodni kao da nemaju vremena za ljubav. Bilo bi bolje da što pre rešite sva otvorena pitanja sa voljenom osobom jer će ulaskom Venere u Vagu doći do određenog zastoja na polju ostvarenja postojećih veza. Slobodni Bikovi imaće prilike da sklope nova poznanstva i veze.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, barem u prvoj polovini meseca. Početkom druge polovine septembra vratiće se neke hronične tegobe, zato bi bilo dobro da odete na sistematski pregled.

MESEČNI HOROSKOP BLIZANCI

Posao

Čeka vas dinamičan mesec. U prvih osam dana ovog meseca još ćete duhom, a mnogi od vas i telom biti na odmoru i nećete ulaziti u preveliki radni kontekst. Oni koji tih dana budu morali da rade, osećaće se tegobno i opterećeno tom činjenicom. Od 9. ćete postati svesni svojih obaveza i odgovornosti, a od 17. do kraja meseca, vaše želje će biti podređene odlukama onih koji su nad vama. Takvi će punu satisfakciju dočekati 28, 29. septembra, kada će im se ispuniti brojni zahtevi i želje.

Ljubav

Ljubav će prvih dana cvetati, paraleno sa manjkom volje za radom. Kako vaš radni potencijal bude rastao, tako će ostajati sve manje vremena za ljubav, što ne znači da nećete biti raspoloženi za zabavu. Dakle, zabavite se ako možete kao nikada tokom ove godine.

Zdravlje

Zdravlje će vam najvećim delom meseca biti dobro, a krajem meseca su moguće iznenadne ali i prolazne tegobe uzrokovane virusima raznih vrsta, najčešće prehlade…

MESEČNI HOROSKOP RAK

Posao

Čeka vas napet mesec. U septembar uđite što smireniji i ne nasedajte na provokacije drugih, s tim da vas najčešće niko i ne provocira, već taj utisak stvara vaša mašta i vaša preosetljivost. Druga polovina meseca biće povoljnija za vas, sredina septembra biće vaše vrlo kvalitetno razdoblje, nakon kojeg sledi jedna malo lošija nedelja u kojoj treba da pazite na to kako gradite odnose s drugim ljudima, da bi kraj meseca opet dočekali snažni i u mnogo boljoj kondiciji nego što je to bilo na samom početku meseca.

Ljubav

I ljubavna situacija biće poput plime i oseke, ali uopšte će septembar biti mesec naglašene emotivnosti i to na jedan topliji način. Možda sam početak neće biti baš tako topao i fin, možda će prevladati erotski moment, ali ostatak meseca biće sasvim dobar.

Zdravlje

Moguć povratak urogenitalnih tegoba na početku i na kraju meseca. Vodite računa o ishrani.

MESEČNI HOROSKOP LAV

Posao

Početak meseca za vas neće biti loš i čak bi se moglo reći da će oni koji su strpljivo radili na poboljšanju svog poslovnog i materijalnog položaja profitirati početkom ovog meseca.

Verovatno će biti malo kompromisa i poneka dodatna obaveza, ali sve sa dobrim rezultatom.

U drugom delu meseca osećaćete pritisak u poslovnom okruženju.

Ljubav

Otvaraju vam se nove ljubavne mogućnosti, novo poznanstvo tokom ovog dela godine. Moguće su i nesuglasice sa partnerom, imaćete osećaj da ni oko čega ne možete da se dogovorite. Jaka potreba za ljubavlju, ali i za avanturom.

Zdravlje

Iako ste dosta zabrinuti za svoje zdravlje, ono je sasvim u redu, barem većini pripadnika vašeg znaka.

U drugom delu meseca mogući su iznenadni ispadi usled delovanja nekog virusa, ali dobrom preventivom sve to možete da sprečite.

MESEČNI HOROSKOP VAGA

Posao

Kod vas se situacija može podeliti na dva poprilično različita razdoblja, čija će prelomna tačka biti 15. septembar. Poslovno posmatrano najpovoljniji dani za posao i razvoj vaših planova i inicijativa biće u prvoj nedelji. Nakon toga sledi jedno duže razdoblje tokom kojega ćete osećati teret situacije na vašim leđima, možda i malo teži nego što je on objektivno prisutan. Poslednji dani meseca biće vrlo povoljni za vas. U toj, poslednoj nedelji, iako umorni od svega, doživećete određenu satisfakciju.

Ljubav

Ljubavno ste vrlo inspirisani početkom ovog meseca i uopšte, dosta dobro prolazite kod partnera koji vam je naklonjen, naročito ako ste ženska Vaga. Iskoristite te dane za užitak, jer će nastupiti takvo razdoblje u kojem nećete imati baš vremena za ljubav.

Zdravlje

Zdravlje će vam sredinom meseca biti dosta krhko i ranjivo, a u vaše kosti uvući će se osećaj težine i umora. Zato posvetite dosta pažnje zdravoj ishrani i rekreaciji.