U Beogradu će 19. maja u prostorijama opštine Savski venac biti održana besplatna radionica Tui na tretmana specijalno dizajniranog za pomoć deci sa pervazivnim poremećajima, govorno – jezičkim smetnjama i elementima autizma. Radionica je namenjena roditeljima.

 

graphicstock
graphicstock

Tokom radionice Leonid Rozman, osnivač i vođa Tui na centra iz Londona, predstaviće principe i metode rada, kao i tehnike tretmana, koji ukoliko se svakodnevno primenjuju znatno smanjuju simptome autizma. Poboljšava se govor, društvena interakcija, nesanica postaje retkost, hiper i hiposenzitivnost se regulišu, poboljšava se koncentracija.

Ovaj holistički tretman zasniva se na principima kineske medicine, moći dodira i stimulaciji akupunkturnih tačaka.
Tui na se razlikuje od akupunkture po tome što se u akupunkturi koriste posebne igle, dok se akupresura izvodi pokretima prstiju, dlanova i laktova i to pritiskanjem, glađenjem, trljanjem, istezanjem, vibracijama…

Prilikom izvođenja tretmana, terapeut pažljivo prouči simptome, te ih prema važećim načelima primenjuje.

Tretmanom je moguće rešiti i ublažiti bol i osloboditi se niza tegoba kao što su: melanholija, stres, depresije, nervoza, problemi sa sinusima, bolovi u vratu, leđima, mišićima…

NAPOMENA

Broj polaznika jednodnevnog kursa je ograničen na 18 osoba pa bi bilo dobro da rezervišete mesto ranije. Za više detalja o radionici i kursu kontaktirajte Kseniju Mirković putem mejla kmirkovic78@gmail.com.

Radionica će trajati od 17. 30 do 20.30 časova.

Polaznici radionice moći će da upišu i celodnevni kurs Tui tretmana koji će biti održan narednog vikenda.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević