Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele neke stvari, a mukarci to ne ispunjavaju. I muškarci pate i žele nešto, a mi žene im to ne pružamo.

 

pixabay.com
pixabay.com

Muškarci vole žensko telo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju. Prema tome, opustite se, skinite goli, odvucite ga pod tuš i priuštite mu to zadovoljstvo da vas dodiruje po telu gde god stigne i želi.

Oni uživaju u oralnom seksu i više nego što mi to mislimo, pa se potrudite nekada da ga iznenadite. Pružite mu oralni seks u neko vreme kada ga inače ne očekuje i on će biti prezadovoljan.

Njih uzbuđuje kada žena uzdiše tokom seksa, prema tome, nemojte ćutati. Takođe, vole da vide šta rade i da vide vas kako uživate. Zato, vodite ljubav u pozi u kojoj će imati pogled na vaše telo i na sam čin vođenja ljubavi. Nakon ovoga, sigurni smo da će vas obožavati.

Prijatelji su vam sigurno dali mnogo saveta za dobar seks, a neke ste sigurno videli i na internetu. Ali većinu njih možete da zaboravite. Prema seksualnom terapeutu, doktorki Tami Nelson, ovo su ključne stvari za zaista fantastičan seks.

DOBAR SEKS JE PLANIRAN

Parovi uglavnom misle da je spontani seks najbolji. To nije tačno. Kada ste počeli da izlazite sa dečkom, sigurno ste se detaljno sređivali ako biste pomislili da će doći do seksa. Tako ste iskusili „seksualno iščekivanje“. A ženama je potrebno da se uzbude pre nego što osete želju za seksom. Seksualno iščekivanje je savršeno zagrevanje. A spontani možete da budete kolikogod želite samo ako ste osnovno isplanirali.

DOBAR SEKS JE ČEST

Iako ste mnogo puta čuli da nije važno koliko često vodite ljubav, to nije tačno. Naročito kada se radi o muškarcima. Ako žena ne želi seks sa vama, to znači ili da nije uzbuđena ili da je ljuta na vas. Morate je uzbuditi da bi ona dobila želju. Treba da vodite ljubav što češće, čak i kad vam deluje da vam nije do toga. Ne mora to da bude vrhunski seks, ali će uspostaviti osećaj bliskosti.

DOBAR SEKS JE AKTIVAN

– Ja sam terapetut. Za život zarađujem učeći ljude kako da komuniciraju. Komunikacija je važna, to je tačno, ali ponekad nisu potrebne reči – kaže doktorka Nelson.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević