Mirjana Bobić Mojsilović, novinarka i spisateljica kaže da njeno lice blista otkako koristi Vishy kremu za lice.

 

„Posle poljubaca, najbolje što je ikada leglo na moje lice je Neovadiol krema za negu kože u menopauzi. Moje lice blista – lepša sam, a ista! Za ženu u najboljim godinama, ova krema je malo čudo, budući da briše otisak briga, godina i umora“.

Starenje kože je prirodni proces i možemo ga odložiti zahvaljujući kremama protiv bora koje kožu štite od spoljnih oštećenja, istovremeno obnavljajući postojeća. Ravnoteža, aktivan način života, zdrava ishrana i dosledna pravilna nega kože, doprineće i dobrom tenu.

Za podršku u svakoj fazi života iskoristite posebnu Vichy promociju krema za lice – kupovinom odabrane anti-age nege iz linija Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv, dobićete kutiju sa uzorcima rutine, kao i dodatnih 20 odsto popusta na bilo koji Vichy anti-age proizvod koji odaberete.

Dodatno, u promotivnoj kutiji se dobija i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda – MINERAL 89, koji uskoro dolazi u Srbiju.

Krema protiv bora je Vaš saveznik koji uspešno može da umanji vidljive znakove starenja kože. Bore oko očiju i na licu više nisu nešto o čemu ćete brinuti. Uz jednostavnu Vichy negu, Vaše lice će biti blistavo i zategnuto, sa manje vidljivih bora.

Sve što treba da uradite je da posvetite par minuta dnevno sebi i pronađete idealnu kremu protiv bora za svoj tip kože.

U zavisnosti od godina, potreba Vaše kože i načina života, važno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Laboratorije Vichy imaju rešenja za negu svih tipova kože, u svim fazama života. Njihova misija je lepota kože, a lepota počinje zdravim i blistavim izgledom kože. Posvećen tome, Vichy pruža naprednu negu kože uz podršku.