Sada je vreme da budete potpuno, potpuno zadovoljni svojim telom i licem, da koža ima sjaj i manje bora. Mislite na vreme i isprobajte energetski fejslift tehnika koja deluje na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i oseća se najbolje moguće.

 

marin,FreeDigitalPhotos.net
marin,FreeDigitalPhotos.net

Tretman energetski fejslifting koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu.


Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.

Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmlađen izgled. Pored podmlađivanja, kroz ovaj tretman se brišu naša uverenja o starenju, prosudbe o sebi i svom telu, blokade i duboki zapisi koje nosimo u sebi.

Konkretni rezultati se vide u:
Smanjivanju bora, čvrstini povećanom tonusu mišića lica dekoltea i celokupnog tela! Dolazi do isceljenja ožiljaka i uočava se celokupan zdraviji izgled kože.

Kako može još bolje od ovoga?
– Obuka se sastoji od praktičnog rada – dva tretmana dajete i dva tretmana primate, dobijate internacionalnu diplomu, priručnik i mapu lica! Stičete zvanje praktičara za energetski fejslifting i moćete raditi sebi, svojoj porodici i svojim klijentima- kaže Jelena Milanović koja vodi ovu tehniku podmlađivanja.

Kada bi trebalo uraditi nehirurški face lifting (fejslifting) – zatezanje lica i vrata?

U trenutku kada vaše lice dobije opisane katakteristike, kada više ne pomaže ubrizgavanje filera, botoksa ili zatezanje kože kapaka, ukoliko imate preko 45 godina – tada bi trebalo uraditi nehirurški face lifting (fejslifting) – zatezanje lica i vrata.

Naravno, ne postoji striktna starosna granica za ovu intervenciju. Kod nekih osoba starenje nastupa ranije i ume da bude intenzivnije, dok kod nekih process starenja nastupa kasnije, evidentno je da starenje zavisi od niza faktora: prirodnih karakteristika kože, načina života i životnih navika (ishrana, upotreba alkohola, pušenje), svakako, prisutno je i nasleđe, odnosno genetski faktor.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević