Da li ste vas dvoje srodne duše? Ukoliko i pored svih loših stvari vi uspevate da sačuvate osmeh na licu, jer je on pored vas, imate kraj sebe osobu za ceo život!

 

pixabay.com
pixabay.com

Ako ste doživeli ovih pet situacija, preživeli ste ih i dalje ostali zajedno nakon njih, nemojte se dvoumiti ni sekunde – vi ste par koji će zauvek ostati zajedno.

Otišli ste zajedno na odmor i sve je pošlo naopako

Verovatno ste očekivali da će prvi odmor i zajedničko putovanje biti idealno, ali nažalost baš tada može sve poći po zlu! Loše vreme, još gori hotel, neispunjena očekivanja, zdravstveni problemi… Ali ukoliko i pored svih loših stvari vi uspevate da sačuvate osmeh na licu, jer je on pored vas, možemo samo da kažemo da ste na putu da imate osobu za ceo život.

Ne dopadate se njegovim roditeljima (ili obrnuto)

Upoznavanje roditelja svog dragog je uvek bilo i biće stresno! Naravno da će oni biti na spisku osoba kojima želite da se dopadate i sigurno ćete i loš dan pretvoriti u dobar samo kako biste ostavile dobar utisak. Ukoliko ih iz nekog razloga ipak ne pridobijete, a on vas voli kao i prvog dana i nije mu presudno njihovo mišljenje jer zna koga ima pored sebe, vi ste srećnica!

Ne dopadate se nekome iz njegovog društva

Apsolutno ne postoji razlog zašto se, na primer, njegovoj drugarici ne dopadate, ali jednostavno vidite da vas devojka ne simpatiše. Možda mu čak i govori: “Možeš ti to bolje”. A on ne želi bolje i ne zna za bolje, zato što ste mu vi ono najbolje! I bez obzira na komentare svoje drugarice, svestan je šta ima i čuva vas i voli.

pixabay.com
pixabay.com

Krenuli ste na događaj na kome on zna sve, a vi nikoga

Još jedna noćna mora, posle upoznavanja s roditeljima. Međutim, ako preživite ovu socijalnu dramu, i shvatite da vam je zapravo bilo prijatno i lepo jer je njegov pristup bio fantastičan, imate osobu s kojom možete preživeti i brodolom.

Znate skoro sve tajne, završavate rečenice, imate zajedničke ciljeve i ne možete da zamislite nijedan dan bez te osobe

Kratko i jasno – vi ste zaista jedno za drugo!

Izvor: www.cosmopolitan.rs